Bronzare organica

Bronzare organica profesionala

In cadrul Irina Salon oferim servicii profesionale de bronzare organica prin procedeu de pulverizare. Bronzarea organică a pielii într-un salon se referă la utilizarea produselor și tehnicilor de bronzare care sunt mai prietenoase mai sigure pentru piele în comparație cu bronzarea tradițională, care folosește deseori expunerea la razele UV sau alte substanțe chimice agresive. Bronzarea organica implica utilizarea de produse organice care conțin ingrediente naturale și sigure pentru a crea o nuanță de bronz fără a expune pielea la razele UV. Bronzarea organică în salon este o opțiune excelentă pentru cei care doresc un aspect bronzat fără a-și pune sănătatea în pericol.

 • Siguranță pentru piele: Bronzarea organică în salon nu implică expunerea la razele UV nocive sau la alte substanțe chimice agresive, ceea ce reduce riscul de a dezvolta probleme de sănătate precum arsurile solare sau cancerul de piele.
 • Rezultate uniforme: Tehnicile de bronzare organică, cum ar fi bronzarea prin pulverizare, oferă rezultate uniforme, fără pete sau linii inestetice. Aceasta înseamnă că veți obține o nuanță de bronz naturală și atractivă.
 • Protecție împotriva îmbătrânirii premature: Datorită absenței expunerii la razele UV, bronzarea organică contribuie la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, cum ar fi apariția ridurilor, petelor solare și a altor semne de îmbătrânire.
 • Rezultate imediate: În majoritatea cazurilor, veți observa rezultatele bronzării organice imediat sau în decurs de câteva ore de la ședința de bronzare, ceea ce înseamnă că nu trebuie să așteptați mult timp pentru a obține un aspect bronzat.
 • Ingrediente naturale: Produsele utilizate în bronzarea organică conțin ingrediente naturale, cum ar fi aloe vera, uleiuri esențiale sau extracte de plante, care pot fi benefice pentru hidratarea și hrănirea pielii.
 • Personalizare: Tehnicienii din saloanele de bronzare pot personaliza nuanța de bronz în funcție de preferințele dvs., astfel încât să obțineți exact aspectul dorit.

Bronzarea organică în salon aduce cu sine si o serie de efecte benefice, printre care se numără:

 • Hidratarea corectă a pielii: Produsele utilizate în bronzarea organică conțin adesea ingrediente naturale, cum ar fi aloe vera și uleiuri esențiale, care pot hidrata și hrăni pielea în timpul procesului de bronzare. Acest lucru poate ajuta la menținerea unei piele moi și catifelate.
 • Non-invaziv: Bronzarea organică în salon este complet non-invazivă și nu necesită proceduri chirurgicale sau tratamente agresive. Nu există nici un risc de cicatrici sau de recuperare lungă, așa cum poate fi cazul cu alte metode de îmbunătățire a aspectului pielii.
 • Efect anti-îmbătrânire: Deoarece bronzarea organică evită expunerea la razele UV dăunătoare, aceasta poate ajuta la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Pielea protejată împotriva soarelui este mai puțin susceptibilă la apariția ridurilor, petelor solare și a altor semne de îmbătrânire.
 • Uniformitate: Tehnicile de bronzare organică, cum ar fi bronzarea prin pulverizare, oferă rezultate uniforme și naturale, asigurându-vă că nu veți avea pete sau linii inestetice.
 • Fără expunere la UV nocive: Unul dintre cele mai mari avantaje este absența expunerii la razele UV nocive. Acest lucru reduce semnificativ riscul de a dezvolta boli de piele, precum cancerul de piele, și protejează pielea împotriva arsurilor solare.
 • Varietate de nuanțe: Bronzarea organică vă permite să alegeți nuanța de bronz dorită, astfel încât să puteți obține un aspect natural sau mai intens, în funcție de preferințele dvs.
 • Hipoalergenică: Produsele utilizate în bronzarea organică sunt de obicei mai prietenoase pentru piele și pot fi mai puțin susceptibile să provoace reacții alergice în comparație cu anumite produse chimice din bronzarea tradițională.
 • Nu necesită timp de recuperare: După o ședință de bronzare organică, nu este necesar un timp de recuperare. Puteți reveni imediat la activitățile zilnice, fără nicio restricție majoră.
 • Aspect instantaneu sănătos: Bronzul obținut în urma bronzării organice poate oferi imediat un aspect sănătos pielii, contribuind la îmbunătățirea încrederea în sine și a stării de bine.

Contacteaza-ne

Pentru mai multe detalii, ne poti scrie pe whatsapp sau ne pot suna direct!