Masaj Terapeutic

Masaj terapeutic si terapie infrarosu

Masajul terapeutic și terapia cu infraroșu sunt două tipuri diferite de terapii care vizează ameliorarea durerilor, relaxarea mușchilor și îmbunătățirea stării generale de sănătate insa in cadrul salonului nostru puteti beneficia de imbinarea celor doua intr-un singur aparat modern si cu rezultate eficiente si vizile inca de la primele sedinte.

Masajul se obtine prin imbinarea tehnologiei de ultima generatie IN INFRAROSU cu cea traditionala role din lemn de paltin, obtinandu-se rezultate deosebite in cazul :

  • Vergeturilor si celulitei
  • Drenaj limfatic, tonifiere si pierdere in greutate
  • Remodelare corporala
  • Suprasolicitarea muchilor si a tesuturilor chiar si in cazul sportivilor de performanta favorizand metabolizarea rapida a acidului lactic acumulat.

Miscarile mecanice al rolelor din lemn de paltin impreuna cu efectul terapiei in INFRAROSU indeparteaza surplusul de grasime ( tesut obosit, celulita, vergeturi ) obtinandu-se o piele fresh, rejuvenata, un confort psihic si fizic si o stare de bine si relaxare generalizata.De asemeni dorim sa mentionam cateva avantaje ale masajuli si a terapiei in infrarosu oferita de aparatura noastra specifica din salon:

Creșterea circulației: Manipularea țesuturilor poate stimula fluxul sanguin, ceea ce poate îmbunătăți oxigenarea și aportul de substanțe nutritive la țesuturile afectate.

Ameliorarea durerii: Prin reducerea tensiunii și a inflamației, masajul poate contribui la reducerea durerii cronice sau acute.

Stimularea sistemului limfatic: Masajul poate ajuta la eliminarea toxinelor și a deșeurilor metabolice din țesuturi prin stimularea fluxului limfatic.

Relaxare și reducerea stresului: Masajul terapeutic poate avea un efect relaxant asupra sistemului nervos, reducând nivelul de stres și anxietate.

Relaxare musculară: Căldura generată de infraroșu poate contribui la relaxarea mușchilor tensionați.

Ameliorarea durerii: Căldura poate ajuta la ameliorarea durerii prin relaxarea mușchilor și îmbunătățirea fluxului sanguin.

Creșterea circulației: Infraroșul poate dilata vasele de sânge, îmbunătățind astfel circulația sângelui și furnizarea de oxigen și nutrienți către țesuturi.

Detoxifiere: Se crede că terapia cu infraroșu poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin stimularea transpirației și a sistemului limfatic.

Contacteaza-ne

Pentru mai multe detalii, ne poti scrie pe whatsapp sau ne pot suna direct!