Cosmetica

Ce este cosmetica?

Cosmetica este o disciplină care se ocupă de îngrijirea și îmbunătățirea aspectului pielii, a părului, a unghiilor și a altor părți ale corpului. Va invitam in cadrul Irina Salon sa descoperim impreuna ce putem face pentru dumneavoastra ca sa aratati mai bine si sa va simtitit mai bine.

Tratamentele faciale le realizam în varianta tratamentelor clasice., doar cu produse profesionale. Gamele de produse sunt variate și dispunem și de linii profesionale bio-eco-organice certificate pentru a acoperi toate cerințele tipurilor de ten.

Tratamente de ultima generație pe câte le punem la dispoziția clienților sunt.

Intraceuticals tratamente de mesoterapie cu oxigen hiperbaric. Acesta este un tratament inovator care introduce acidul hialuronic cu o molecula foarte mica, obținut prin nanotehnologie, în dermul profund, unde de obicei se poate ajunge doar prin injectării. Metoda celor de la Intraceuticals de a ajunge în dermul profund se bazează pe folosirea oxigenului hiperbaric(presiune între 2 și 10 l/min) produs de un echipament de ultima generație, având o puritate de 98-100%. Aceasta puritate a oxigenului tehnicile folosite și tipurile de seruri fac di Intraceuticals un tratament unic în lume în acest moment. Este foarte apreciat printre marile vedete la Hollywood și mai este supranumit tratamentul Madonei.

Daliance tratamente cu radiofrecventa bipolara pentru lifting facial antirid și regenerare, tratare bărbie dublă.

Aparatul este produs de Cocoon Medical Spania ceea ce îi conferă o siguranță în folosire și garanția performantelor pe care ni le propunem, atit în cadrul tratamentelor faciale de lifting și rejuvenare, cât și în cadrul tratamentelor corporale de slăbire și remodelare.

Pentru noi Irina Salon!

,,Frmusetea este o stare de spirit‘’

Contacteaza-ne

Pentru mai multe detalii, ne poti scrie pe whatsapp sau ne pot suna direct!