Cavitatie

Ultrasunete si Radiofrecventa

Cavitatia este o procedură non-invazivă folosită în domeniul esteticii și al tratamentelor corporale pentru a ajuta la reducerea depozitelor de grăsime localizate în anumite zone ale corpului. Se utilizează ultrasunete de înaltă frecvență pentru a sparge celulele grase într-o zonă țintă. Celulele grase sunt fragmentate în particule mai mici, care ulterior sunt eliminate din corp prin procesele naturale de detoxifiere și drenaj limfatic.

Cavitatia poate fi utilizată pe o serie de zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, coapsele, fesele, coapsele interioare, brațele și zona lombară. Aceasta are ca scop să trateze zonele în care grăsimea pare să fie persistentă și să nu fie influențată semnificativ de dietă sau exerciții fizice.

Avantajele cavitatiei includ:

  1. Non-invazivitate: Procedura nu necesită incizii sau intervenții chirurgicale, ceea ce reduce riscul de complicații și timpii de recuperare.
  2. Fără durere si fara limitarea stilului de viata: Cavitatia este în general nedureroasă și nu necesită administrarea anestezicelor astfel incat stilul de viata nu este perturbat
  3. Reducerea aspectului de „coajă de portocală”: Cavitatia poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii prin reducerea celulitei și a aspectului de „coajă de portocală”.
  4. Potențial pentru rezultate vizibile: Mulți pacienți observă o reducere a circumferinței zonei tratate și o îmbunătățire generală a formei corpului după cateva sesiuni de cavitatie.

Cavitatia este un procedeu minim invaziv de reducere si eliminare prin cai naturale a excesului de grasime. La Irina Salon noi folosim tehnologie de ultima ora de la Cocoon Medical (in topul mondial pe sectorul de Beauty and SPA) si numarul 1 in Romania pe acest segment de piata. Cocoon Medical are sediul in Barcelona, iar aparatul sau ce imbina radiofrecventa cu ultrasunetele se regaseste pe locul I in Romania. Tehnologia cu ultrasunete si radiofrecventa a aparatul Dalyance va ofera posibilitatea de remodela corpul dumneavoastra si de a scapa de excesul de grasime cu ajutorul unui singur echipament.

,,Energia sub forma de radiofrecventa penetreaza in dermul adanc si incalzeste controlat stratul adipos si tesutul cutanat, declansand mecanismele naturale de vindecare ale corpului. Rezultatul acestui proces este o piele intinerita, o diminuare vizibila a celulitei si un efect de scadere in centimentri.  este o metoda de slabire localizata ce foloseste ultrasunetele. Ele produc micro-bule la nivelul membranei adipocitelor, cauzand ruperea acestora, neafectand alte tipuri de celule. Adipocitele sunt apoi eliminate pe cale naturala din corp. Dalyance combina radiofrecventa si cavitatia pentru a oferi o solutie completa de remodelare corporala si rejuvenare faciala’’.

Contacteaza-ne

Pentru mai multe detalii, ne poti scrie pe whatsapp sau ne pot suna direct!