Manichiura

Manichiura la Irina Salon

In cadrul Irina Salon puteti beneficia de servicii complete de manichiura si pedichiura: ingrijirea cuticulelor, utilizare de lacuri si oje profesionale, nail art, diferite tipuri de coating, produse pentru intarirea unghiilor, proceduri si tratamente pentru mentinerea unghiilor sanatoase. Cosmetica unghiilor este o parte importantă a rutinei de îngrijire personală și vă oferă posibilitatea de a vă exprima creativitatea și de a vă menține unghiile într-o stare sănătoasă și atrăgătoare.

In cadrul salonului ne propunem sa va mentinem unghiile puternice si sanatoase pentru a preveni ruperea sau exfolierea. De asemeni un aspect foarte important il reprezinta estetetica acestora. Unghiile ingrijite formeaza si o prima impreise buna si ne ofera un grad de incredere ridicat si o stare de bine.

Prin ingrijirea regulata a cuticulelor se previn usor probleme legate de sanatatea unghiilor. Unghiile protejate si hidratate sunt o exprimare vie a stilului nostru prin care ne crestem si ne imbunatatim incredere in noi.

Va asteptam in cadrul salonului nostru pentru a va convinge ca avem cele mai iscusite manichiuriste din oras.

Contacteaza-ne

Pentru mai multe detalii, ne poti scrie pe whatsapp sau ne pot suna direct!