Epilare Laser progresiv definitiva

Epilare laser

Salon nostru lucreaza doar cu aparatura consacrata la nivel mondial precum este aparatul de epilare laser definitiva Elysion Pro de la Cocoon Medical. Acesta este conceput si produs in Spania, Barcelona si este cotat ca printre cele mai bune, eficiente si safe aparate de acest tip din lume si numarul 1 in Romanania. Aparatura de la Cocoon Medical este reprezentata la nivel national de Beauty Med Romania si are cea mai mare cota de piata la noi in tara datorita urmatoarelor caracteristici:

  • Eficiență sporită: Aparatul Elysion Pro utilizează o tehnologie cu laser dioda de înaltă putere, ceea ce îl face eficient în eliminarea foliculilor de păr într-un timp mai scurt. Acest lucru  determina sesiuni de epilare mai scurte iar firul de par dispare definitiv. Precum arata si titlul, epilarea se face progresiv, adica in sedinte individuale pentru a nu leza pielea si de a nu pune sanatatea pacientilor in pericol.
  • Siguranță: Elysion Pro este proiectat pentru a minimiza riscurile și a maximiza siguranța. Aparatul dispune de caracteristici precum un sistem de răcire integrat, care ajută la reducerea disconfortului și a potențialelor efecte secundare, cum ar fi înroșirea sau iritațiile pielii. Aparatura de care Irina Salon dispune este in opinia noastra, cel mai ,,safe’’ in lume in momentul actual. Este important sa distingem intre un aparat profesional si aparate semi sau non profesionale care pot pune sanatatea pacientului in pericol.
  • Adecvat pentru toate tipurile de piele si fara perioada de recuperare: Aparatul Dioda Elysion Pro este potrivit pentru o gamă largă de tipuri de piele și nuanțe ale părului. Aceasta îl face o opțiune potrivită pentru persoanele cu pielea sensibila si datorita tehnologiei avansate de care dispune, nu necesita perioada de recuperare. De altfel dupa terminarea sesiunilor de epilare laser, pacientul poate sa se bucure de excursii la mare la soare, fara ca stilul sa de viata sa fie perturbat in niciun fel.
  • Rezultate durabile: Epilarea cu laserul Elysion Pro poate duce la rezultate semnificative și de lungă durată. În timp, foliculii de păr eliminati de laser vor înceta să mai producă păr în zonele tratate, oferind o reducere semnificativă a creșterii părului nedorit. Un alt factor important in calitatea epilarii o reprezinta perioada acestora de a reveni. Este cert ca procedura de epilare laser este eficienta si de calitate daca perioada de reaparitie este mai lunga. Din experienta noastra de 8 ani în domeniul epilării definitive, putem spune ca dupa efectuarea ședințelor  laser este cateodata nevoie de sedinte de intretinere care se pot executa la 6 luni, 1 an sau chiar mai mult in functie de fiecare om in parte. La fel recomanda și producătorul aparatului.
  • Confort sporit: Tehnologia de răcire incorporată în Elysion Pro ajută la diminuarea disconfortului în timpul procedurii. Aceasta poate face experiența epilării cu laser mult mai confortabilă în comparație cu alte metode  tradiționale de îndepărtare a părului. Aceasta procedura este minim invaziva, piele nu este afectata, nu limiteaza stilul de viata si este lipsita de durere in comparatie cu alte metode de epilare.
  • Tehnologie avansată: Cocoon Medical este o companie recunoscută în domeniul tehnologiei medicale și dezvoltă produse de înaltă calitate. Elysion Pro este rezultatul cercetărilor și dezvoltării continue, ceea ce înseamnă că beneficiați de tehnologie de vârf în procesul de epilare definitivă. Noi recomandam pacientilor sa caute pareri si sa se documenteze temeinic cand vine vorba despre proceduri de beauty de orice natura.

Contacteaza-ne

Pentru mai multe detalii, ne poti scrie pe whatsapp sau ne pot suna direct!